Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Ενας τρόπος υπάρχει, να φύγετε


«Κυρίες»* και «κύριοι»* βουλευτές, θέλουμε να φύγετε με ειρηνικό και ήρεμο τρόπο. Θέλουμε να αποσυρθείτε από την πολιτική και οποιαδήποτε άλλη παρεμφερή δραστηριότητα. Οι έλληνες σας έδωσαν αξιώματα, σας έδωσαν θέσεις, σας πληρώνουν με τον ιδρώτα τους για να τους βοηθήσετε να φτιάξουν μια καλύτερη κοινωνία για αυτούς και τα παιδιά τους και εσείς τους προδώσατε.

Για αυτό και οι Μυρμιδόνες ζητούν ευγενικά και ειρηνικά να αποσυρθείτε. Τις τύχες της πατρίδας μας πρέπει να τις αναλάβουν παλικάρια με ιδανικά και αξίες. Χρειάζονται γενεές αποφάσεις τις οποίες μπορούν να πάρουν γενναίοι άνδρες και όχι ντιντίδες μειωμένης εθνικής αντίληψης.


Και κάτι άλλο. Εκει στην πλατεία Συντάγματος στο σιντριβάνι, εκει που κάποιοι έχουν στήσει τα τσαντίρια τους και παρακινούν τον κόσμο να συστρατευθεί μαζί τους, ακούστηκε ότι δεν θέλουν να βάλουν την ελληνική σημαία να κυματίζει διότι θα τους χαρακτηρίσουν εθνικιστές.

Θα πέσει  κεραυνός, από ψηλά και να δώ που θα κρυφτείτε. Ήδη κάθε μέρα ακούμε κεραυνούς σε όλη την Αθήνα. Για σοβαρευτείτε γιατί η τιμωρία σας για τέτοιου είδους εξυπνάδες θα είναι πολύ αυστηρή.  


* το κυρίες και το κύριοι είναι σε εισαγωγικά διότι αν είχαν λίγη αξιοπρέπεια θα είχαν φύγει μόνοι τους. Για αυτό και χρησιμοποιούμε εισαγωγικά για να καταλάβουν ότι είναι ανεπιθύμητοι και ότι οι εκφράσεις μας θα γίνουν πολύ σκληρές, μήπως και ιδρώσει λίγο το αυτάκι τους. 

ΜΥΡΜΙΔΟΝΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου